onsdag 13 maj 2009

Pyrus communisDenna tid är så vacker med alla blommande fruktträd.
Vi har ett stort päronträd på gården som nu står i full blom. Det är såååå vackert!!
I höstas fick vi en enorm skörd från detta träd. På ett par dagar var marken full av små söta päron som vi tyvärr inte hann göra så mycket med. 
Nu väntar jag bara på att äppelblommorna skall slå ut.

Ha en skön dag!
Maria

7 kommentarer:

Unknown sa...

What a beautiful look that blossom! You always get a happy feeling of it! Great pictures you have on your blog! I love them! I once used the picture with the heart above the bed on my blog, if you don't mind! The pictures are so pure...it's a joy to look at them!
Many Regards, Raquel

EN INREDOHOLIC sa...

Så underbart vacker. Önskar jag hade en trädgård där jag kunde ha lite fruktträd. Nu blir det till att pyssla på terrassen istället.

Kram på dig du fina!

Jannice

Sunells sa...

Så vackert med päronblommor:)
Ha en fin dag i solen!

Kram Katariina

Tulipa sa...

Önskar att vi också hade ett stort gammalt päronträd!Det är verkligen en gåva att få flytta in i en uppvuxen trädgård. En del bara skövlar när de tar över...hoppas ni hinner ta hand om mer frukt i år då!Kram!

Galleri Hönshuset sa...

Det som "fattas" i våran trädgård är just ett päronträd...Äppelträn har vi, hur många som helst...varför planterade det gamla gårdsfolket inte andra trän också? =)

Ska kika i år om jag hittar en bra plats i trädgården för ett päronträd.

ha det gott. Kram Pirre

Ada och Emil sa...

So beautifully :)

Fru Sirlig sa...

Vilka vackra bilder, trädet är fantastastiskt ståtligt. Här hemma har en av våra syrener börjat blomma. Vi ses på söndag:)

Kram Heléne